Gezichtsbehandelingen

Elke dag wordt jouw gezicht blootgesteld aan de spanningen in jouw omgeving en aan het natuurlijke verouderingsproces.

Opdat jouw huid soepel, ontspannen en stralend blijft, schrijft  Simone MAHLER een aantal geschikte behandelingen voor die door effectieve apparatuur worden ondersteund. 

Een volledige lijn van producten die verrijkt zijn met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten werd ontwikkeld en levert nu een geweldige bijdrage aan een verlengde werking van de door ons uitgevoerde, professionele behandeling.

Wat doen we tijdens het in-take gesprek?

Als eerste, biedt Beleza by Dayse een rigoureus en gepersonaliseerd onderzoek van jouw huid: dit is een essentiële, eerste stap die wij bieden waarna wij de behandelingen voor jouw huid samen met jou vaststellen zodat ook jouw persoonlijke wensen en behoeften worden meegenomen in de behandeling. Onze gespecialiseerde producten en behandeltechnieken maken het behandelplan verder compleet.


Na het bespreken van jouw wensen en behoeften, maken wij een expert analyse van de bijzondere kenmerken van jouw huid (gezicht of lichaam). Na de diagnose, wordt een beauty recept met een duidelijke en gepersonaliseerde oplossing, opgesteld. Dit maakt een zorgvuldige controle van de veranderende behoeften van jouw huid mogelijk.

Een nauwkeurige diagnose, een op maat gemaakt behandelplan en een wereldwijde, uniforme strategie voor alle bij Simone Mahler aangesloten en opgeleide beauty professionals zorgen voor een optimale effectiviteit voor jouw huid.

en dan vervolgens?

Van een heerlijke gezichtsmassage die het bindweefsel weer stevig maakt, tot het weghalen van de dode opperhuid zodat nieuwe huidcellen zich sneller kunnen ontwikkelen. we kunnen op diverse manieren je huid bewerken, en na elke behandeling geven we jouw huid de rust en voeding die het verdient.

Wil je pigment vlekken, doffe huid en rimpels wegwerken dan zullen we een zuurstofbehandeling ofwel Oxy-peeling uitvoeren die een onmiddellijke glans, een verhelderend effect, en een gladder huidoppervlak levert en daarbij de celvernieuwing vernieuwt.

Maak nu een afspraak:

Een greep uit onze specifieke behandelingen:

  • acné en kystes

  • couperose

  • hydratatie en tonificatie

  • pigmentvlekken

  • rimpels

  • verwijde poriën

  • zwarte puntjes

  • anti-age

​​​Benader ons

Volg ons op

Nog meer over ons

Schoonheidssalon Beleza by Dayse

Binnenlandse Baan 4A, 2991 EA Barendrecht

  • w-facebook
  • Google+ Social Icon

Tel: 06 44585483

KVK Nummer: 62750968

© 2019 Beleza by Dayse. Proudly created by Dr. Wijnen with Wix.com