Wij zijn Beleza by Dayse

Huidverbetering en gezichtsverjonging

Bij Beleza by Dayse werken wij met jou aan een op maat gemaakte aanpak om je weer lekker in je vel te laten voelen, om jouw huid weer jeugdig te maken, en om jouw gezicht weer te laten stralen. Daarbij maken wij gebruik van de modernste apparatuur en de uitgelezen producten van het dermo-cosmetica instituut Simone Mahler.

Laten we even iets meer vertellen over de principes van het instituut Simone Mahler die wij graag overnemen voor onze behandelwijze:

  • een gepersonaliseerde huiddiagnose, gevolgd door een vakkundige beschrijving van producten en behandelingen zodat wij strikt de vorderingen kunnen volgen.

  • specifieke gezichts- en lichaamsbehandelingen die gebaseerd zijn op methodes ontwikkeld in het Simone Mahler Beauty Center en geintegreerd zijn in de specifieke methode Active Derma Modelage.

  • exclusieve producten ontwikkeld door het onderzoeks- en ontwikkellaboratorium, van de meest geavanceerde wetenschappelijke studies die onderworpen zijn aan rigoreuze prestatie- en controletesten gericht op huidcomfort en een optimale doordringing tot in de onderste huidlagen. 

  • het gebruik van actieve ingredienten geselecteerd op hun bewezen werkzaamheid in optimale concentraties.

 

Dayse zelf heeft gestudeerd aan de Universiteit van Recife, Pernambuco en cursussen gevolgd bij gerenommeerde Nederlandse en Franse schoonheidsinstituten. Zij werkt uitsluitend met producten van het Franse dermo-cosmetica instituut Simone MAHLER. Haar jarenlange ervaring met behandelingen van probleemhuid (zoals acne, couperose en rosacea) zullen ook jouw huid weer de kans geven te stralen en jouw gezicht jaren jonger doen uitzien.